Puhutaanko talousmediasta?

Onko talousmedia mielestäsi vain BtoB-aihe? Meidän mielestämme ei ole. Esimerkiksi nuorten mahdollisuudet suunnitella omaa tulevaisuuttaan ovat sitä paremmat, mitä enemmän heillä on tietoa. Syrjäytyminen alkaa paitsi rahan puutteesta, myös rahankäytön opituista malleista. Usein lasten kanssa ei välttämättä puhuta rahankäytöstä lainkaan, olivat asiat sitten hyvin tai huonosti.

Rahasta, tienesteistä, elämän kustannuksista ja säästämisestä sekä vastuullisesta kuluttamisesta pitää puhua. Siksi Class Communication alkaa julkaisemassa uutta talousmediaa, Aavarahaa, joka on suunnattu 16—26-vuotiaille nuorille. Erityiseksi median tekee se, että sitä tekevät meidän sukumme omat nuoret.

AAVARAHA ON UUSI TALOUSMEDIA.

Olemme nuorten taskussa.

Kutsumme sinut Aavaraha-median lanseeraustilaisuuteen 15.5.2019 klo 8.30. Paikkana on SOFIA FUTURE FARM, osoitteessa Sofiankatu 4 C, 00170 Helsinki.

Ilmoittaudu mukaan tästä, ja liity uuden ajan keskusteluun rahasta ja nuorista. Mikäli sinun nuoresi on kiinnostunut tekemään töitä Aavarahan agenttina omassa koulussaan tai harrastuspiiriissään, ilmoittautukaa Catarinalle osoitteessa catarina@myllarniemi.fi niin kerron lisää agenttien koulutuksesta ja työsuhde-eduista.

Etsintäkuulutus on myös voimassa kaikille yhteiskuntaopin opettajille, jotka haluavat kehittää omaa opetustaan etenkin omien rahojen -osuudessa.

Tule kehittämään rahankäytön opetusta yhdessä.
 

Nimi *
Nimi
 
 
AAVARAHA-logo+%281%29.jpg